στην ιστοσελίδα του 5ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Το συνέδριο διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, ΤΕΦΑΑ, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων και Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε.), το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας) και το Σύλλογο καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας.
Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, του Δικτύου Εκπαιδευτικών ‘Teachers for Europe’ (Τ4Ε), της Europe Direct, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ. 18091/Δ2/06-02-2019).
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Λαρισαίων.
Καθηγητής Γλωσσολογίας, ομότιμος και επίτιμος καθηγητής Γλωσσολογίας τού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρύτανης (2000-2006) τού ιδίου Πανεπιστημίου
Συγγραφέας, θεωρείται ένας από τους 10 κορυφαίους δασκάλους στον κόσμο. Ήταν δάσκαλος του έτους (2017-18) στην Πενσυλβάνια και φιναλίστ στο Διεθνές Βραβείο «Δάσκαλος 2016».
Καθηγήτρια Παιδαγωγικής Ψυχολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Καθηγήτρια στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής,διδάσκει στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προπονητικής.
Αναπληρωτής Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητικών Επιστημών.
Καθηγητής και πρόεδρος στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Νομικό Τμήμα). Διδάκτορας Δημοσίου Δικαίου (Διεθνές Δίκαιο) του Πανεπιστημίου Robert Schuman του Στρασβούργου.
Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Διδάκτορας Κλινικής Ψυχολογίας, Ειδική Παιδαγωγός, Επίκουρη Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Κύριος ερευνητής στο Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΙΠ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ψυχολόγος με σπουδές (Bachelor, Master και Διδακτορικό) στις Η.Π.Α. Mεταπτυχιακή έρευνα στις Μαθησιακές Διαδικασίες και στην Ειδική Αγωγή.
Διπλ. Μηχανολόγος-Μηχανικός, Ιδρυτής Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές τις σπουδές ως Ψυχολόγος στην Ελλάδα ( Τμήμα Ψυχολογίας, Α.Π.Θ.) και διδακτορικές σπουδές στις Η.ΠΑ (Columbia University, Teachers College, NY).
Κοινωνιολόγος και manager πιστοποιημένη ως ICF coach και ως εκπαιδευτής εκπαιδευτών.
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με Μεταπτυχιακές Σπουδές με τίτλο «Άσκηση και ποιότητα Ζωής».
Ψυχολόγος και ερευνήτρια με διδακτορικό στις Γνωστικές Επιστήμες στο École Normale Supérieure – Ulm (Ph.D, 2017),Παρίσι.