Παράταση υποβολής εργασιών

Λάρισα 22/05/2018


Η Συντονιστική Επιτροπή του 4 ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 12 - 14 Οκτωβρίου 2018) σας ενημερώνει ότι, λόγω αιτημάτων συγγραφέων εργασιών και λαμβάνοντας υπόψη την επιβαρυμένη από άποψη φόρτου εργασίας περίοδο, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία αποστολής εργασιών.


Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών είναι η 25η Ιουνίου 2018.


Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα του συνεδρίου είναι: http://synedrio.eepek.gr/ και η υποβολή των εργασιών μπορεί να γίνει και από το http://synedros.eepek.gr.

1. Αν ήδη έχετε προφίλ στο σύστημα αυτό (π.χ. από το 3 ο συνέδριο) ΔΕΝ πρέπει να δημιουργήσετε άλλο, αλλά απλά να κάνετε ‘Είσοδο‘ με το mail και τον κωδικό σας (αν τον ξεχάσατε, υπάρχει διαδικασία ‘Υπενθύμισης’).

2. Αν είστε νέος χρήστης, τότε αρχικά πρέπει να κάνετε ‘Εγγραφή’ (δημιουργία προφίλ) δίνοντας το mail και έναν κωδικό (σύμφωνα με τις οδηγίες).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία συγγραφής και υποβολής των εργασιών στο http://synedrio.eepek.gr/index.php/eisigites/odigies, ενώ τα αντίστοιχα πρότυπα συγγραφής των εργασιών υπάρχουν στο http://synedrio.eepek.gr/index.php/eisigites/protypa .

Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις των επιστημονικών περιοδικών PRIME (στην Ελληνική) και MIBES (στην Αγγλική) του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.


Στο 4 ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας οι επίσημες γλώσσες υποβολής εργασιών θα είναι είτε η Ελληνική είτε η Αγγλική. Επίσης: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών κυρίως πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες.


Πληροφορίες

Κολοκοτρώνης Δημήτριος (Πρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6972038117.
Λιόβας Δημήτριος (Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6932078466.
Σταθόπουλος Κων/νος (Γεν. Γραμματέας Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6937329000.
Λιάκος Ηλίας (Ταμίας Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6974479464.
Καρασίμος Ζήσης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6975028871.


Από τη Συντονιστική Επιτροπή

© EEPEK 2018